Verkeersregelinstallaties

De hoeveelheid verkeer in ons land neemt nog steeds toe. Hierdoor neemt de complexiteit van verkeersregelinstallaties steeds meer toe. Ook worden er steeds meer eisen aan de VRI gesteld. Hierdoor kan vervanging of uitbreiding van de verkeersregelinstallatie (VRI) nodig zijn. Blokland Infra levert en installeert verkeersregelinstallaties.
projecten

Openbare verlichting

Blokland Infra werkt met de nieuwste technieken voor de openbare verlichting. Door de juiste technieken en systemen te kiezen kan er veel energie en kosten bespaard worden. Tevens zorgen we ervoor dat de weggebruiker de optimale gebruikerservaring heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dimmen of schakelen bij aanwezig verkeer en dynamische bebording.

Blokland Infra verzorgd aanleg, onderhoud en beheer van uw openbare verlichting. projecten

Toegangstechniek

Om uw parkeergarage, bedrijfspand of bungalowpark voldoende te kunnen beveiligen is de toepassing van toegangstechniek onontbeerlijk. Blokland Infra levert voor elke situatie of omgeving de optimale toegangs- en beveiligingstechniek. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van slagboomsystemen in de vorm van vorkarm, zijarm en slagbomen met rok. In combinatie met detectielussen en betalingsunits vormt dit de basis van de beveiliging van uw object.

Blokland Infra ondersteunt u graag in uw toegangstechiek-vraagstuk. projecten

Railbeveiliging

Blokland Infra levert, plaatst en verzorgt onderhoud en beheer van railsystemen. Denk hierbij aan tram of metrobeveiligingssystemen, zoals wisselbesturingssystemen, relais en voedingen. Ook het aanleggen van telecomnetwerken, besturings- en beveiligingssystemen, detectiesystemen, camera- en informatiesystemen die de reizigers van informatie voorzien. Efficiƫnte en duurzame systemen garanderen een lange levensduur.

projecten

Parkeersystemen

De parkeersystemen van Blokland Infra voldoen aan de laatste eisen en standaarden. We hebben voor iedere situatie de best passende oplossing. Er zijn veel verschillende typen parkeersystemen: gesloten parkeerterreinen, parkeergarages, met en zonder slagbomen of deuren al dan niet in combinatie met verschillende betaalsystemen. Denk ook aan kentekenherkenning: de slagbomen en betalingsunits herkennen uw auto.

Blokland infra verzorgd realisatie, beheer en onderhoud. projecten